Yamaha MyGarage

Ontdek hoe u op een eenvoudige en overzichtelijke manier uw Yamaha-motorfiets en/of motorscooter kunt samenstellen.

Met de MyGarage app kunt u met een paar klikken uw eigen Yamaha-droomverzameling samenstellen. En met de nieuwe 3D-configurator kunt u uw eigen Yamaha vanuit elke oogpunt in ongeëvenaarde beeldkwaliteit beoordelen.

Belangrijke functies

  • Deze uitgebreide serie bevat iedere Yamaha die u maar kunt wensen. Uw perfecte Yamaha is met een simpele download en een paar klikken beschikbaar.
  • De MyGarage app bevat, nog voordat het beschikbaar is in de showroom, de nieuwste Yamaha-modellen, accessoires en kleuren.
  • Vul uw persoonlijke My Garage met de Yamaha’s van uw dromen.
  • Neem foto’s vanuit iedere hoek en deel deze dan met vrienden.
  • Vergelijk prijzen van verschillende modellen en configuraties.
  • Verstuur uw ultieme configuratie(s) naar uw lokale Yamaha-dealer voor het aanvragen van een prijsopgave, een proefrit of voor meer aanvullende informatie

De MyGarage App was met meer dan 700.000 downloads al de meest populaire app op de markt voor het customizen van motorfietsen en motorscooters.

Binnen de nieuwe MyGarage app zijn nu alle verschillende Yamaha motorfietsen en motorscooters beschikbaar. Heeft u al uw perfecte Yamaha samengesteld in een van de afzonderlijke apps, geen probleem. Want elke door u geconfigureerde Yamaha is opgeslagen in de nieuwe app.

Neem uw creaties mee

Bouw uw eigen ultieme Yamaha motorfiets in 360 graden 3D. Kies een model, voeg extra’s toe en bekijk hoe uw custom motorfiets voor uw ogen tot leven komt!

app store badge
play store badge